Lisa (och bloggen)

Hej, och välkommen till min blogg!

Jag – tvåbarnsmamma, fru, vän, livsnjutare, världsupptäckare. Som älskar det lilla extra. Som söker, och oftast finner, balans. Som brinner för att resa – långt såväl som kort, med familijen såväl som med vänner, längre perioder såväl som weekends. Jag hoppas att jag kan inspirera dig!

Utöver resor så njuter jag av att vara med min familj, hänga med vänner, äta och dricka gott, träna och att jobba. Om allt det skriver jag också här, i lagom doser. Ibland tänker jag efter och delar med mig, ibland provocerar jag. Men alltid är jag mest bara äkta.
En livsstilsblogg som du nog gillar om du gillar en aktiv livsstil, att resa och upptäcka världen, och att se livet från den ljusa sidan..

I övrigt hoppas jag att jag kan sprida lite positiv energi, lite livsglädje, och ja – att du ska hitta något du gillar helt enkelt!

Lämna gärna ett avtryck, det gör mig glad!

Vill du kontakta mig via e-mail så finns jag på livetfrandenljusasidan.se @ gmail.com.

IMG_5589
I mitt älskade New York.

Utmärkelser jag fått är bland annat ”Veckans reseblogg” hos Reseguiden och finalist i ”Bästa Barnresetipsen, Travel Blog Awards”.

ba2012-4 423cd-2-2

9 thoughts on “Lisa (och bloggen)

 1. Hej Lisa! Jag heter Anette persson och skulle vilja komma i kontakt med dig angående en liten workshop för Sickla Köpkvarter. Jag arbetar som marknadsansvarig i Sickla. Vill du veta mer får du gärna maila mig. Kul om vi hörs igen, Anette

  Gilla

 2. Hej Lisa!
  Du var finalist i Supersavertravels Blog Award 2012. Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig via mail om det finns möjlighet? / Sara

  Gilla

 3. Första gången jag idag läste din presentation. Och så väl den stämmer in på den känslan jag fått från dig! Härlig öppen kärleksfull ärlig person med mycket inspiration.

  Gilla

  • Tack Annika, så otroligt gulligt skrivet! Roligt att du känner så. Mina vänner säger att de känner igen mig helt av den bild jag ger sken av i bloggen (och säkert också samma som i FB-gruppen då) så jag hoppas det.
   Vilket leende du just gav mig!
   Och du – dito! Kram

   Gilla

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s