Lördagsfys och fortsatt mys

Härliga lördag! Max är frisk men lite trött sådär, så jag lämnade honom hos grannen aka bästa kompisen och tog med mig Stella till Rosa skrot för morgonträning. Väldigt fint, tyckte hon, men lite konstigt med allt rosa – killar kan ju också gilla det? Och själv tycker hon ju om turkost?
Vi kom överrens om att färgen är sekundärt och trivsamheten och de grymma förutsättningarna för träning viktigast, och så hade hon en mysig stund i receptionen (tack för att hon fick det VD Camilla!).

IMG_8972

Själv hade jag nämligen träningsdejt med en lånväga gäst som läst om och varit nyfiken på Rosa skrot – starka (och smidiga – hon instruerar bl.a soma) Johanna från resebloggen Lady Tramp och hennes kompis. Vi peppas inte bara av varandras reseinlägg utan har insett att vi har träning som gemensamt intresse och hade pratat ihop oss om att debut-ses och samtidigt köra ett riktigt ”grispass”.

Så det gjorde vi! Vi körde Lofsans ryggpass från januariutmaningen där 6 övningar sätts ihop en efter en och ger en cirkel där man ökar i antal övningar varje varv. Riktigt bra pass, som lär kännas imorgon.
Jag (vi?) hade bestämt för mig att man när man landat i hela varv skulle vila inte bara en utan 3 minuter efter, men det var tydligen inbillning ser jag när jag åter läser Lovisas beskrivning. Dock så körde vi så och det var bra faktiskt – gav lite mer utrymme för att maxa övningarna och vi hann ändå 6 påbyggnadsvarv och 4 hela varv. Det räckte, så att säga.

IMG_8992

Härlig start på dagen och väldigt trevligt att äntligen ha träffat Johanna, inte minst!

Sen öste vi på hem och hämtade Max för att åka direkt på skridskoträning. Med viss osäkerhet från min sida – var det läge eller inte efter torsdagens feber..? Njäe. Han var med och körde glatt en stund, gnälligt en stund och sedan – in i trötthetsväggen. Det pressade jag inte med glada tillrop, med tanke på förutsättningarna utan vi gav oss lite i förtid. Nåväl.
Väl genomförd skridskoskola som nu avslutats, men den som tjatar om hockey är inte Max utan Stella så det måste vi ta tag i åt henne till nästa säsong.

IMG_8986

Nu har vi hängt hemma och kollat skid-VM och fortsätter denna lördag med att dra iväg och fika. Det har vi förtjänat, allihop!

Annonser

2 thoughts on “Lördagsfys och fortsatt mys

  1. Hi MatthewThanks for your advice. I will order Steve´s Krug ASAP and will look up his other book (Don´t make me think) as well for good measure. I have also been recommended &#sD20;2e8igning with the mind in mind by Jeff Johnson” for a more indepth look into our brain, which I find very interesting. Have you any opinions on this book?I also really thank you for your tip about getting stakeholders into user testing by making some tests on them. Good psychological trick.With best regardsVladimir

    Gilla

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s