Bästa träningströjan?

Jag har köpt en så ljuvlig träningströja som jag nu inte kan låta bli att ta på mig hemma. Jag är inte alls sådan som förespråkar träningskläder som den mest vanliga klädseln som många ”riktiga” träningsbloggare, men när man är hemma är det verkligen perfekt. I funktionsmaterial drar man sig liksom aldrig för att fixa lite extra även om det man tar sig för kräver mer fysisk aktivitet, och är det ett plagg med en massa stretch i är det dessutom det skönaste som finns. Win-win, så att säga.

Det är HM som står för den här härliga skapelsen. Det är fin grålemerad färg och min favoritfärg turkos som accent, stretchen är maxad, armarna långa med hål för tummar och till och med för en eventuell löparklocka (!), på ryggen sitter en reflex och under armar och i sidorna är det ett material som andas ännu mer än hela jackan som dessutom är snabbtorkande. Sa jag perfekt?
Jag ser denna som skönare alternativ till löparjacka och är säker på att den kommer vara en given hit under vårens transportcykling, utegymsträning och trädgårdsarbete (längtar redan tills jag får sätta händerna i nästa stengång!).

IMG_7807

Jag var på HM i Hornstull igår och de hade 20% när man handlade träningskläder för mer än 300:-. Tröjan ovan kostade prisvärda 349:- före rabatten. Jag har span på några ytterligare saker och måste ge mig iväg till en HM med stort sportsortiment i helgen! Älsk på att kunna köpa praktiska och genomtänkta träningsplagg – som även funkar till viss fritid – till billigt pris.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s