En grym tränare, coach, entrepenör och kommunikatör

Något som imponerar enormt på mig är folk som vågar stå på egna ben. Entrepenörer. Det spelar egentligen inte så stor roll vilket område det är inom, utan alla som vågar tro på sin ide, tro på sig själv och satsa är ungefär mina största idoler.

Sen tilltalas jag också, som den prestationsjunkie jag är, av folk som helt enkelt är grymma på det de gör. Ni vet, dom där med fingertoppskänsla.

Inom kommunikation är en strålande stjärna Clara. Hon har länge jobbat på Springtime PR som är en av de grymmaste byråerna, men nu kör Clara eget. Såklart hon ska! Styrkebyrån heter hennes nystartade företag som jobbar med (digital) kommunikation.

Som att nu kommunikation vore allt. Det Clara gjort förutom att satsa på sitt eget inom det hon är en stjärna på är att utbilda och licensera sig till PT (lic. Eleiko PT samt Strength & Conditioning Coach). Coach är hon sedan länge, och hon är ju också den som lärt mig att om man tar tunga vikter i marklyft så har man det med sig i styrka i hela livet. Ungefär. Och så sant det är!

Styrkebyrån alltså. Kombinationen. Vilket vinnande koncept.

hammarbybacken
Att våga hoppa. Och landa på ett lite bättre ställe. (Clara är tvåa från vänster och vem the maniac bredvid är har jag ingen aning om)

Och nej, Clara har inte en aning om att jag tänkt skriva detta. Men det gör jag. För en stor inspiratör och motivatör är vad hon är – och det vill jag dela med mig av.

Annonser

3 thoughts on “En grym tränare, coach, entrepenör och kommunikatör

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s