Snön som kom och försvann

Vintern ska vara vit och krispig. Gnistrande och kall. Alla fel i år med andra ord, för idag har det varit 6 plusgrader här i Stockholm och den lilla gnutta snö som fanns försvann i ett nafs och ersattes av slask och gråväder. Extra värt att vi igår fångade de sista minutrarna av riktig vinterkänsla på ett tag med andra ord, även om det redan då var några plusgrader. Att spendera någon timme utomhus med korvgrillning på nyårsafton är ett måste för oss.

Vi begav oss till Nyckelviken. Nära hem, garanterad tillgång till glödande grillar, djur att hälsa på ifall pulkabacken inte skulle vara alls åkbar och ja – Nyckelviken är så trivsamt helt enkelt.

IMG_7464

IMG_7465

Grillarna nyttjades, buren var öppen för närkontakt med kaninerna, vi träffade kompisar vi inte räknat med att springa ihop med samt fick sällskap också av delar av kvällssällskapet så det var ytterst bra.

IMG_7381

Och tänka sig! Backen var åkbar och kunde roa en stund.  IMG_7466 IMG_7467Men idag? Alltså nej. Och blidvädret verkar hålla i sig framöver. Jahopp.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s