Lill-jul och söndagsaktivitet

Max kalas var inte den enda festligheten i helgen, utan vi var dessutom på glöggfest hos grannarna (alltså vår gata – love it!) och så firades jul med Henkes sida. Ett digert schema en lördag ihop med kalaset, och för att få energi till sånt börjar man bäst med att generera lite energi genom träning.
Jag fick en bra spark därbak när Ida, aka den springande soffpotatisen, efterlyste marklyftsällskap tidig lördag morgon på SATS Sjöstaden – en fråga jag kände ropade på mig. Dessutom hängde både Jesse och Carro med så vi var en positiv kvartett som inledde lördagsmorgonen med tunga lyft. Najs! Fast, jag är ingen maxare och det ligger inte heller i träningsmålen för 2015 så att köra stegrande 5*5-or med andra set mellan dem passar mig bra. Jag har inte tekniken för maxat heller. Högsta 5-an på 75 kilo är således good enough även om styrkan kanske finns för mer om tekniken skulle vara på plats.

IMG_7033

Kvällen med julfirande var toppenmysig. Gott om god mat, värme från brasan och inte minst glada barn.

IMG_7051

Idag vaknade vi till en ljuvligt solig och kall dag. Rimfrost som gnistrade och en decemberdag så fin den kan bli (i avsaknad av snö dvs). Stella gjorde comeback på ridskolan efter ganska många veckors frånvaro och var inte så lite lycklig.

IMG_7057

IMG_7058

Inramningen var fantastisk!

IMG_7062

Sedan åkte vi vidare till min innebandymatch. Med Ipren i kroppen kunde ledvärken stävjas (och så är innebandyskor betydligt stabilare än vanliga löparskor) och jag hade så otroligt kul. Fantastisk match som vanns med 7-6 efter en riktig rysare. Stella var med som vanligt och spelade intensivt under pausernas taktiksnack. Gullunge.

IMG_7074

Det var den helgen det. Tänk vad man hinner med ibland när man vill alltså! Julklappsshopping, After Work, fredagsmiddag i stan, marklyftspass, barnkalas, glöggfest, julfirande, långfrukost, ridning och innebandymatch. Jodå. Jag är redo för ett par jobbdagar till innan julledigheten!

Annonser

5 thoughts on “Lill-jul och söndagsaktivitet

  1. Ping: Vem bestämmer om jag har tränat eller inte? | Den springande soffpotatisen

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s