Några ord om statistik och en hobby

Om jag inte hade varit det jag är jobbmässigt (teknisk, IT-inriktad projektledare med ledarskap, deadlines och strategi som mina främsta jobbinslag och motivationsfaktorer) hade jag nog varit journalist eller på något annat sätt jobbat med text. Att skriva är en stor hobby och det är nog därför jag aldrig tröttnat riktigt på att blogga. Visst kan jag ibland ha lite dålig inspiration, visst tycker jag ofta att skrivspråket blir slarvigt av att ha så lite tid tillgänlig för att skriva och så – men att lägga av är inget som någonsin slagit mig. Inriktningen mot resor är roligast av allt. Jag tänker och lever resor, och att skriva lite extra om det motiverar mig. Att påminna mig själv om livets goda gör mig till en glad och tillfreds person.

Så statistiken då… Jo, jag förstår ju egentligen fortfarande inte att jag har en massa läsare. Jag skulle aldrig få för mig att uppmana till frågestund (skulle någon fråga något?) och att fråga er vad ni vill ha mer av för att jag skriver för er sitter långt inne. Jag skriver lite för er, det gör jag – men faktiskt allra mest för mig själv.

Men här är ni. Här är gårdagsfärsk statistik från Bloggportalen, som har den mesta (tror jag) sanningen om svensk bloggstatistik.

Tack hörrni! Det här motiverar också. Jag är glad att ni är här! Och om ni vill så får ni gärna berätta lite om er själva i kommentarsfältet. Eller fråga något. Eller ge mig lite feedback på vad ni vill läsa mer/ mindre om. Det vore roligt.

statistik-livetfrandenljusasidan-20141203

Följa mig gör man enklast på Bloglovin (fast det verkar ha blivit omodernt förresten?) eller Facebook.På Instagram heter jag livetfrandenljusasidanse.

Annonser

6 thoughts on “Några ord om statistik och en hobby

  1. Då kan jag passa på att tacka för en bra blogg, följer via Feedly varje dag och syns nog inte i statistiken!

    Jag bloggar med, om uteliv, äventyr, resor, träning & personlig utveckling, kitesurf, skidåkning, yoga och drömmar i en salig blandning. Mixat med lite chokladcupcakes, jätteverbenor & betongkrukor. Och snygga foton, alltid snygga foton!

    Och vill du läsa mer om resor så gör du det här! http://explorista.se/category/resor/

    Gilla

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s