Jag är pristagare i Travellinks bloggtävling – Bästa reseguide/upplevelse

För några månader sedan skrev jag ett inlägg om Singapore – en stad som passar utmärkt inte bara som en stad att mellanlanda i på väg mot resten av Asien utan som destination i sig själv. Med den vann jag pris (dock tyvärr ej första utan ”2a till 5e”) i Travellinks bloggtävling. Jag tackar för beröm och pris och tipsar vidare om både mitt och övriga pristagares härliga inlägg.

Texterna nedan kommer från Travellink.

Lisa som i ”Reseinspo: Min kortguide till en långweekend i Singapore” http://livetfrandenljusasidan.se/2014/10/02/reseinspo-min-kortguide-till-en-langweekend-i-singapore/ visar att Singapore är ett perfekt resemål även för en lång-weekend. Att resan dessutom går att anpassa för alla typer av plånböcker gör det hela ännu mer intressant.

Camilla Gunnarsson vann första pris med sin ”En slags reseberättelse” http://aktivadagar.com/2014/october/en-slags-reseberattelse.html där hon beskriver sin resa genom livet och hur resandet förändras genom livets olika skeden.

Sofia Zetterqvist som i ”En weekend till drömmarnas stad – Borgå” http://fantasiresor.se/2014/10/03/en-weekend-till-drommarnas-stad-borga/ beskriver en kanske lite okänd pärla på perfekt weekendavstånd från oss.

Annika Myhre som genom sin ”Bryce Canyon – The Kingdom of Hoodoos” http://www.resfredag.se/2014/10/bryce-canyon-kingdom-of-hoodoos.html tar oss med på ett äventyr bland rödaktiga kalkstensformationer och klarblå himmel i Bryce Canyon. Hon låter oss även ta del av en hel del vackra bilder därifrån.

Angela Hay som i ”En guide till Skottlands bästa slott” http://www.scottishmoments.com/blogg/en-guide-till-skottlands-basta-slott-a-guide-to-scotlands-best-castles#.VE9obiKG_r4 guidar oss till hennes 5 skottska favoritslott. Hon tar oss med till alltifrån förlagan till Walt Disneys sagoslott till det pampiga, mycket välbesökta slottet i Edinburgh.

Annonser

6 thoughts on “Jag är pristagare i Travellinks bloggtävling – Bästa reseguide/upplevelse

  1. Grattis! 🙂 Jag tänkte också få tummen ur och tipsa som alla fina inlägg, det är ett läsvärt gäng inlägg. Och Singapore alltså, måste bara dit. Hur? När? Är ju grymt sugen på att boka en resa till Taiwan i vår, kanske får det räcka så länge….

    Gilla

  2. Men så kul! Grattis till oss alla hihi. Men mest till förstapristagaren såklart. Har dock inte hört nåt från travellink att jag skulle vara en av pristagarna men det kanske kommer 🙂

    Gilla

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s