På haven

Ni lär ju för länge sedan ha räknat ut att vi är på båten, att vi har Semester med stort S och att vi inte har tillgång till wi-fi. Det finns förstås, men 30 $ för en timme eller närmare 2000 SEK för en vecka tycker inte ens jag – aningens internet-beroende som jag är – att det är i närheten av att vara värt.

Och så gick 2 dagar till sjöss utan kontakt med omvärlden. 2 dagar som känts som kanske 5 (när detta skrivs måndag kväll) och den enkla anledningen till det är att dygnen är maxade här på ”världens största kryssningsfartyg”. Det finns hur mycket som helst att göra så även om långa stunder spenderas vid poolerna så är det konstanta inslag av aktiviteter. som klättring på klätterväggen, ballongkonster och ansiktsmålning, träning i stora gymmet eller löpning på den 700 meter långa löparbana som går runt hela båten, surfning i surfsimulatorn, teater och shower, lek på barnklubb, häng med Disney-karaktärer och en massa annat. Kanske vardagsmat för de som är bekanta med semester på charterkomplex men för oss helt nytt och häftigt med denna gigantiska flytande underhållningsfabrik.
Vi njuter men nästa gång lär vi åka på vårt sedvanliga kånka runt-sätt.

Men Karibien är fantastiskt. Turkost hav i oändliga vidder, ljumma brisar i den rådande hettan, svajande palmer som från mest införsäljande vykort. Det är njutning.

Annonser

3 thoughts on “På haven

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s