Sawgrass Mill mall och halvvägs mot Key West

Vi hämtade ut bilen på förmiddagen (och ja vi åker med känsla i en röd mustang, gotta love it) och åkte till ett gigantiskt mall med outlet-inriktning nära Ft Lauderdale. Jag är vanligtvis verkligen inget för outlets men det här stället var grymt! Affärerna var liksom precis som vanligt och det fanns superfina grejer och det mesta betydligt billigare än vanligt utan känsla av andrahandssortering överhuvudtaget. Hade det inte varit för att shopping är motsatsen till barnens favoritaktivitet och något vi vanligtvis tycker de kan förskonas ifrån så hade jag kunnat göra betydligt fler fynd och roligheter. Lite ID bare escentuals-smink och en liten Michael Kors-väska åt mig, en Hilfiger-tröja och Ralph Lauren dunväst åt Max, lite raffe-grejer åt Henke och lite smått övrigt landade inköpen på. Hade gärna kompletterat med Clarks-pumps (samma jag redan har men i snygga plastvarianten) för 600:- t.ex… Men vi får väl se vad resten av veckan bjuder på och väskan hade jag redan spanat in hemifrån så den var prioriterad.

IMG_6037.JPG

IMG_6040.JPG
Max i sin nya tröja och Stella med glass storlek gigantisk.

Tidig eftermiddag åkte vi sedan söderut mot Key West, längs motorvägen som följer det pärlband av 1700 öar som utgör Florida Keys. Vi hade inget hotell bokat utan hade hört att spontanvarianten vanligtvis funkar bra, men som den perfektionist jag är slutade det med att jag attack-surfade när vi närmade oss för att hitta bästa tillgängliga stället under maxtaket i sovbudgeten. Och heja mig vilken supergooglare jag är! Vi landade i Islamorade på spa- och golfresorten Cheeca som var hur trevligt som helst. Vacker strand, superfin familjepool (andra i området är vi med barn portade ifrån) och flera restauranger med fint läge. Topp!

Så barnen badade förstås lyckligt i solnedgången och vi tittade på, och efter middag blev det en tidig kväll – helt kvällspigga är vi inte direkt ännu.

IMG_6057.JPG

IMG_6056.JPG

Nu tittar vi från sängen ut på ännu en fin dag och ser fram emot att hänga här i ett gäng timmar och åka till Key West i eftermiddag. Godmorgon!

IMG_6058.JPG

Annonser

2 thoughts on “Sawgrass Mill mall och halvvägs mot Key West

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s