Att avsluta med några finmiddagar

Vi har haft ett par enormt lyxiga middagar sedan vi gick på semester i fredags lunch. Att vara borta ett par helger ställer till det lite för oss som älskar middagar med vänner – när ska man hinna umgås med alla? – så istället för att vara hemma och fokusera på packning inför avfärd så klämde vi in två middagar.
I fredags åkte vi till gamla Kajen-grannarna som numera bor i Enebyberg och där bjöds vi på sex ljuvliga smårätter. Bästa konceptet! Ostron, löjromstoast, rödbetor med chevre, skagenmacka, tryffelkål, entrecote med sockerärtor. Alla favoriter typ och så sjukt gott!

IMG_5996.JPG

Sedan överträffade de sig själva (eller helt enkelt var fortsatt så härliga och grymma som bara de kan) och inte minst överraskade oss stort med den här desserten…

IMG_5997.JPG

Så grymt roligt att bli bjuden på tårta med sig själv i sugarpaste på! Helt fantastiskt, jag kommer le vid bara tanken för all framtid.

Så ja, snacka härlig kväll och vi fick fira av fyra jobb, två hus och en hel massa annat.

Sedan rattade jag familjen hem till nacka med fredagströtta barn.

Igår var det sedan 4-årskalas hos vännerna i Sjöstan, vilken efter några stimmiga timmar övergick till ”årets tryffelmiddag”. 8 glada vuxna njöt minipizzor med créme fraiche, greuyere och tryffel följt av tryffelrisotto och grillat kött. Ah! Fyraårskalasen när barnen fått nog och Netflix tagit över är inte fel kan man konstatera.

IMG_5999.JPG

Så vi är lite extra trötta när vi nu mitt i natten (eller iallafall sjukt tidig morgon) beger oss mot Arlanda och riktig semester!

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s