Tre tokinspirerande träningspass på ett dygn

Att träna lite extra roliga och inspirerande pass ibland gör under för träningsmotivationen. Så själv lär jag inte ha problem med den de närmaste månaderna, efter en så enorm boost som tre grymma pass inom loppet av ett dygn (!). Alla tre av totalt olika karaktär dessutom – för lyssna här.

På lunchen idag (som tack vare halvdag innebar inledningen av en två veckor lång semester, så lämpligt!) var jag hos coach Milla i hennes härliga utegym. Med frasande löv under fötterna och sol i blick fick min redan lite trötta kropp en ordenltig genomkörare men ändå kärlek. Milla har grym känsla och blick för dagsform och efter att vi stämt av lite redan igår så kunde hon lägga passet på helt rätt nivå utifrån utgångspunkten. Det är ju förstås inte perfekt att komma småsliten till ett PT-pass men det kan ge ännu mer på vissa sätt om PTn vet vad de gör – och det gör verkligen Milla. En riktig coach, är vad hon är!

IMG_5981

Puls, (utebliven) spänst och varierad styrka för hela kroppen i en inramning som också gav själen sitt.

Igår kväll var jag på det gym jag har på delad topp-plats med Millas utegym, nämligen Rosa skrot. Trivsammare och mer motiverande blir det inte, och att fylla dessa inspirerande lokaler med massor med träningsglada tjejer är en given hit. 56 tjejer levererade under ett kvalitativt super-cirkelpass där fyra hörn av gymmet användes för puls med hjälp av konditionsmaskinerna, boxning, benstyrka med discoinramning (peppen!) och överkropp. Just det sista hade jag lite problem med efter min lunch (se nedan), men det var ändå extra roligt då Rosa skrots nyaste PT huserade där. Grymma Johanna Barvelid är inte bara en fysmonster och en allmänt tokhärlig tjej utan även ny PT på marknaden med mycket att ge sina kommande kunder. Heja och lycka till Johanna!

IMG_5950

En grym PT-kvartett på Rosa skrot – Sofia, Lena, Linda och Johanna. Anledningen till superpasset var insamling till cancerfonden – 7056 kronor, heja!

Det som inledde mitt dygn med ovanligt mycket träning var ett riktigt lyftarpass med min #beast-kompis Jesse. Vi har båda numera tillräcklig koll på teknik i vissa basövningar så att vi kan våga börja klättra lite på viktskalan. Igår körde vi marklyft och axelpress. Inte i maxvikter än men ett 5*5-upplägg med höga vikter och ökningar på några kilo för varje är en bit av resan. Det är så otroligt kul att lyfta tungt! Det som är nytt och extra kul nu att ha en kompis att göra det med. Vi hjälper varandra med teknik och säkrar upp för att kunna hjälpa om vikter blir för tunga. Ett par händer under stången, en hand i ryggslutet – det är kompisträning på riktigt det.

 IMG_5982

Det är lunchstyrka att ta med sig in i kommande möten, det! Styrka inifrån och ut, som Clara (experten) kallar det. Börjar fatta vad hon menar. Sugen på att förstå det ännu mer.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s