Halloween

Jag vet. Det är en ganska fånig helg, helt direktimporterad och adopterad från USA och utan någon som helst tradition i Sverige… Men många barn älskar att få klä ut sig och jag har inget emot nya traditioner som lättar upp i tider som går mot de allra gråaste. Vi har inte haft några bus-eller-godis-besök men däremot har barnen haft halloweenfest med disco och maskerad. Max till och med två dagar då de fick vara med på grannavdelningens festligheter redan i onsdags. Han var inställd på att gå som skelett och har övertygat gått runt i kläderna i flera dagar hemma. När det väl blev dags föll dock valet på djurtema istället. Varken den läskigaste typen av kanin eller katt direkt… Men galet gullig i sin gulliga uppenbarelse och självklara självkänsla. 💜
Stella var engagerad häxa, och det verkade vara väldigt väldiskuterat i skolan där få tjejer gjort andra val, förutom en cool pumpa i full mundering.

IMG_5972.JPG
Pumpa karvade vi redan i början av veckan. Den aktiviteten passar mig bättre än julbakande så nog är halloween en rätt okej högtid ändå.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s