Vinnare av presentkort på weekendresa

Det var supersvårt att välja vinnare i min tävling om presentkort på weekendresa med hos Europaweekend.se och hade det inte varit för lotteriinspektionens regler hade jag utan tvekan dragit en vinnare istället för att gå på känsla.

Men hur som – Märta, jag kan verkligen ta på din vilja att komma iväg till någon av alla härliga weekendstäder som finns.

Märta:
Just nu längtar jag och min man så otroligt mycke efter en weekend på tumanhand så det går runt i huvudet på oss båda. Vi drömmer om en helg i Barcelona eller London eller varför inte Amsterdam eller Berlin. Ja ni hör omöjligt att bestämma då vi inte är särkilt beresta men beredda att ge oss iväg så fort tillfälle ges. Önska kostar ingenting 🙂

Jag hoppas att bidraget tar dig till någon av städerna. Läs gärna mitt inlägg om de tio populäraste weekendstäderna för inspiration. Eller läs Marias kommentar om Amsterdam, den inspirerade verkligen mig (hade jag haft ett tröstpris, Maria…).
Märta – maila din adress till mig på livetfrandenljusasidan.se @ gmail.com

Tack alla som var med och tävlade!

20130608-133459.jpg

Nice kanske? En riktig favorit!

Annonser

One thought on “Vinnare av presentkort på weekendresa

  1. Attans! 😉 Grattis Märta!
    Märta – jag var alltså nyligen i Amsterdam och jag kan verkligen rekommendera den staden. Den är dessutom så lättillgänglig vilket ju är en bonus om man vill komma iväg hemifrån snabbt och smidigt utan långa restider. Läs lite här http://marlin79.blogspot.se/2014/10/amsterdam-vilken-puls.html eller här http://marlin79.blogspot.se/2014/10/amsterdam-fortsattningen.html om du vill läsa lite om min weekend!

    Gilla

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s