Elins kalaskasse – kalaset som färdigt koncept

Mitt bästa tips för att hinna med mycket (något jag ofta får höra att jag gör) är att göra saker lite lättare för sig när det går. Att lägga sig på en lagom nivå, att inte slå knut på sig själv för att få till något inom områden man faktiskt inte brinner för. Som hembakat i mängder till barnkalas där barnen på sin höjd äter en skål glass med maränger, till exempel.

Nu finns ett sätt att göra kalaset lite lättare för sig, och att köpa kalassaker som ett färdigt koncept är helt enkelt genialt. Elins kalaskasse heter lösningen till att köpa allt som behövs till kalaset med ett klick. Det är bara att välja vilken inriktning man vill ha på sitt kalas och sedan får man allt hemlevererat vid dörren. Smidigt!

Vi var iväg på lanseringen av Elins kalaskasse idag, och den var såklart upplagd som just ett barnkalas – om än ett ovanligt stort sådant. Ljudnivå och kaos kändes dock igen. De glada barnen likaså.

Våra barn var på bättre humör än på hela helgen (utmaningen alltså… ) och förvandlades till en tiger och en spiderman som glatt dansade, åkte radiobilar, kollade modeshow och överdoserade chokladbollar.

IMG_5882.JPG

IMG_5881.JPG

IMG_5880.JPG

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s