Krakel Spektakel på bio

Vi delade upp oss lite idag, familjen. Å ena sidan älskar jag familjehelger med kvalitetshäng – de är liksom heliga. Men samtidigt så är det enormt mycket kvalitet ibland att bara hänga med ett barn. Mindre medlande och mer fokus på en av de där två sköningarna man lyckats producera. Det är lyxigt, och händer allt för sällan! Henke och Stella hängde med övernattande familjen F ut på landet för lek och bygg, och jag och Max myste hemma ett tag. Sedan åkte vi till Sickla för att gå på bio. Vi såg Krakel Spektakel, en film där Lennart Hellsings sköna ramsor och sånger blandats in i filmen. Jag kan ju konstatera att jag inte alls är på den nivån intellektuellt utan hade svårt att njuta av allt det helt skruvade. Tänk Alice i underlandet för barn, ungefär. Däremot var ju förstås alla sånger mysiga och Max tyckte att filmen var superrolig och fängslande. Så nog är det en av höstens bästa barnfilmer! Jag avvaktade med Flygplan 2 då jag tror att Stella också skulle vilja se den, men hon hade nog gärna sett denna också.

Se klippet nedan för att förstå lite hur filmen är, och så rekommenderar jag Spotify-spellistan från filmen som jag och Max redan lyssnat på sedan vi kom hem och som jag misstänker kommer att spelas ofta hos oss under en period framåt. Du hittar den här.

Sen käkade vi lunch i Sickla. Det var många stylade små barn där. Max tillhörde inte dem, för han stod för sin egen styling han.

IMG_5767”Jag tycker den här kaninen med de fina ögonen är så fiiiiin. Och de här fina, rosa öronen och näsan och kinderna!” Ja. Det är mycket djurlek hemma, och på Netflix är det My little pony som gäller just nu. I kombination med en massa tufft och Star Wars och sånt då. Det är fint med en hel palett och hundra möjligheter, tycker jag.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s