Intensiv söndagsaktivitet med shape, HotMojo och skruvande

Alltså herregud vad den här söndagen avslutas svettigt och dant! Efter bilresan hem från Dalarna på seneftermiddagen vände jag bara snabbt hemma och drog till SATS Sjöstaden för att göra av med lite energi. Det blev aldrig något av med den där höstlövs-löpningen så det kändes nödvändigt.

Jag körde ett shape-pass för första gången på säkert 2-3 år. Det som tidigare var mitt absoluta favoritpass! Ledaren var grym och det var supersets rakt igenom utan paus och svetten lackade och musklerna brände. Mycket tid för eftertanke fanns det dock inte men jag fick teknikkomplimanger rätt ofta så de där PT-timmarna lär ha gjort sitt. ”Precis såhär ska det vara aktiverat mellan skulderbladen!” osv – men i övrigt var jag inte fräschast i rummet utan väldigt trött. Ovanan! Jag vet inte vad jag tycker om passet som sådant, men det är förstås ett bra alternativ när ambitionen att köra ett eget kvalitetspass inte finns.
Jag följde upp med en timmes HotMojo. Som att jag inte svettats nog redan… Men uj vad jobbigt, härligt och välgörande.

IMG_5677.PNG

Det var minsann en ytterst fin avslutning på söndagskvällen. Att jag sedan i väntan på fotbollen på TV följt upp med att skruva IKEA-möbler är kanske lite väl över-ambitiöst. Det är inte för att jag egentligen varken vill eller orkar, men jag drivs lika delar av vilja att få det klart och att visa Henke att det blir toppen för han var inte med och lät inte helt övertygad i mitt inköp av ny hallmöbel. Phhhwwwfft! Det kommer bli grymt, jag lovar!

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s