EM-kval

Jag och en kompis var på friends igår. Där bjöds på en tråkig match med två dåliga lag. Låter lite hårt kanske men det var inte någon propagandafotboll direkt och vi får vara glada att Ryssland var lika dåliga de också och att vi fick med oss en pinne efter 1-1. Man hade kunnat vänta sig mer på hemmaplan, menmen.

IMG_5627.JPG

Jag, som inte har något hemmalag (eller jo det har jag men de spelar i lägre division numera så det är inte så intressant) älskar att gå på landskamper. När jag var yngre tog pappa ofta med mig och sedan tog jag över det där själv. På fotbolls-VM i Tyskland bilade jag och Henke ner och såg delar av mästerskapet på plats. Stella hade vi med oss i en bärsele på landskamp på Råsunda när hon var två månader.

Sedan dess har det blivit mindre av med det dock. Nu med äldre barn ser jag dock min chans igen. Medlemsskap i svenska fans måste fixas, och lyckas vi mot förmodan ta oss till EM i Frankrike 2016 kanske jag är på plats – jag ser potential att i sånt fall få med mig J som var med igår.

IMG_5630.JPG
Kul att vara på match, mindre roligt att ta sig hem från Friends arena. Här kö upp mot pendeln efter en promenad på en kvart. Det där bygget, alltså…

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s