Mot helg!

Jag inledde denna fredag på allra bästa sätt. Ösregn trotsades och jag spenderade en härligt utmattande och uppfriskande timme med Coach Milla i Aspudden. Det är ju så himla bra ändå att även om jag flyttat lite längre ifrån hennes bas – naturen kring Aspudden – så ligger jobbet fortfarande lika nära så bara jag tar transporten lite tidigare så går det precis lika bra som innan att köra morgon såväl som lunchpass med henne. Yayy på den! Vi körde ett riktigt bra helkroppspass och med det är jag mer än redo att möta helgen.

IMG_5499

Helgen blir lugn enligt oss, och är första på enormt länge som vi inte har några större planer. Det ska bli så galet skönt! Även vi behöver helger med mer obokat, bara de inte kommer för ofta.
Max har dock blivit hemskickad med feber idag så kanske blir det ännu lugnare än planerat. Teaterbesök, kusinbesök, handbollsträning, ridning, innebandymatch och trädgårdsfix finns med på agendan. Och så hoppas jag hinna börja spana på stolar att ha framför vår kamin på mellanplanet. Där har vi tänkt ha bara yta men igår när vi ville avrunda vår dejtkväll med att sitta framför brasan identifierade vi ett stort (nåväl…) behov och vi har redan ett par favoriter inom sitta-framför-brasan-kategorin. Ni ska få se!

IMG_5498 Fredagsfys är tydligen inte ett ord i iPhones vokabulär.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s