Puro beach club, Palma

Vår sista heldag i Palma, en efter en sen natt före (eller tidig morgon snarare) trött lördag, spenderade vi på Puro Beach Club. Det är verkligen ett ställe att drömma sig tillbaka till när temperaturer sjunker och mörkret lägger sig över landskapet. Det var helt enkelt fantastiskt! När man kommer in möts man av ljusa, fräscha lokaler som inbjuder till det som väntar längre fram, på klipporna mot havet med utsikt mot Palma.

IMG_5122

IMG_5152

Nämligen det här.

IMG_5162

Att hyra en stol på Puro Beach kostar 35 Euro för en dag och det är förstås mastigt men en otroligt väl värd lyx en vacker dag.

IMG_5124

IMG_5130

Förutom att slappa och njuta i en solstol en hel dag, kanske med någon god dryck i ett glas, så kan man äta mat på Puro. Vi åt lunch i form av grymma tapas med fokus på skaldjur till förrätt och den asiatiska biffsalladen jag tog till huvudrätt var hur bra som helst. Allra bäst var dock inramningen vi njöt av, jag och mina fina tjejkompisar.

IMG_5143

Särskilt ordentligt ös var det inte när vi var där (men det har jag hört att det kan vara), men vi stannade ändå tills solen började sin vandring ner i havet. Puro beach club, Palma, lägg det på minnet!

IMG_5161

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s