God morgon fredag!

Och vilken härlig sådan! De senaste dagarnas höstrusk har bytts till strålande höst, sådan av allra bästa slag med krispig luft och en kämpande sol. Såhär såg Årstaviken ut strax före 7 i morse. Fantastiskt.

IMG_5364.JPG

IMG_5355.JPG

IMG_5354.JPG

Extra positiv är jag eftersom började dagen med en stor dos endorfiner. I tider när vardagsrutinerna inte riktigt hittat in i vårt nya liv (för ja så känns det med vår flytt) kan det krävas att göra det ovanliga (gå upp för tidig morgonträning) för att få in det vanliga (träning helt enkelt). Jag har två lofsan-pass jag återkommer när motivationen på pass är låg men jag vill veta att jag kommer att leverera vare sig jag har sällskap eller inte. De är ”styrka och puls i varannan övning från Lofsan på inspodagen” och ”100 reps enligt Lofsan” och jag blir aldrig besviken på varken passet eller mig själv. Idag körde jag det första av de två. Jag är gryyyyym!

IMG_5363.JPG
Apropå min motivation förresten så får man ju ändå tycka att min lägstanivå är på en acceptabel nivå. Förmodligen är det faktiskt enbart mentalt den där dippen existerar. Jag gör’t ändå liksom. Ofta bra. Inte lika lätt och självklart, men utan tvekan ändå liksom. Det är träning som livsstil, det.

IMG_5366.PNG
Inte bra och med störande sjukdomar – men ändå liksom upprätthållande. I oktober ökar jag förstås!

Ha en fin fredag alla!

Annonser

2 thoughts on “God morgon fredag!

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s