En lugn lördag och helg

Oj vilken ljuvlig lördag jag har här hemma med barnen i detta nu. Veckorna sedan sommarsemestern har varit minst sagt intensiva, och framför allt för egen del har det varit mycket på agendan – helger i London och Palma har gjort sitt till. Utöver det husflytt och -fix, inflyttnings/35-årsfest, kompisbesök, farföräldrarsbesök, Tough Viking race med mera under loppet av sex veckor. Joråsåatte. Att ha ett späckat schema är verkligen inte ovanligt för oss och jag älskar det, men denna lördagsmorgon är jag så lycklig över att ha sovit längre och nu hänga i soffan helt kravlöst. Jag tänker inte ha någon iPad-restriktion åt barnen denna förmiddag helt enkelt.

Henke har dragit på svensexa, och min ensamhelg med lugnt tempo kommer kryddas av ett spontanbesök av mina föräldrar som längtade efter sina barnbarn. Mysigt! Vi kör lika obokat för det, men någon form av utflykt blir det säkert till eftermiddagen. Imorgon drar barnens höstaktiviteter igång – Stellas handboll och ridning (ja, det blev visst två grejer på en dag där… vi börjar så får se) och Max – eh. Max ja. Åt honom har vi inte bokat något ännu men han har börjat prata om knatteskutt igen så vi får kanske ta tag i det.

Ha en fin helg alla!

IMG_4669.JPG

Den här härliga inspirationstavlan över Stockholm hittar man på HTL hotels på Kunsgatan – en stor vit blank tavla där gästerna fäster sina post-its med tips och info. Rolig idé!

 

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s