Hus-pimp och piff och stringhylla

Ärligt talat så är jag till och med imponerad själv av hur långt vi hunnit i huset. Att våra föräldrar var här första helgen och hjälpte till och inte minst skruvade upp en massa hyllor och sånt gjorde massor men sen har vi kört på bra själva också. VI har till och med fotoväggen på plats. Flyttad från lägenhetshallen till trappen mellan källare och mellanvåning. Sånt brukar ju ta år att ta sig för, men här var vi snabba.

IMG_4312.JPG

IMG_4313.JPG

Mycket resor och kort från ställen som betyder mycket för oss. Där vi känner stämningen genom bilderna. Och några gamla trötta som bör bytas… Det är kanske det som kommer ta några år.

Den har verkligen myst till vägen upp till umgängesplanet, och känns välkomnande.

IMG_4314.JPG

Sen finns det dock andra favoritsaker som ännu inte kommit upp – som den klassiska Stringhyllan. Jag älskar den i all sin enkelhet, och i huset får den inte längre bo i Max rum som den gjorde förut…

Stringhylla Pocket vit - vit - String

Jag vill egentligen ha den på mellanvåningen men har ännu inte hittat någon passande vägg, och till arbetsplatsen i källaren som verkligen behöver få lite kärlek känns den för snygg nästan. Och lite utlämnad. Fast skulle kunna göra sig bra på väggen ovanför ihop med lite annat pynt och så. Som en stor anslagstavla / mood board till vänster kanske.
Well. Vi får se. Före jul ska den vara uppe sätter jag som skarpt mål!

IMG_4653.JPG

Den här lilla arbetsplatsen ser ännu sorgligare ut än den är i kvällsmörkret. Visserligen sitter vi aldrig där, det är mer för att ha ett ”bra” ställe för papper och annan admin – men lite mysigare vore det ju inte fel att få det. Höstprojekt. Ett av många.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s