Skärgården från en sämre och en bättre sida

Igår åkte jag ut till skärgården i ett augusti som fortsätter att icke-leverera. Ynka 12 grader gjorde motsatsen till att värma min kropp och ihållande regn från morgon tills jag la mig på en extrasäng i ett kök vid 22-snåret stod för vätan. Ett ställe som under normala omständigheter skulle beskrivas som supercharmigt, mysigt, vackert och andra superlativ levererade med andra ord inte på topp (även om sällskap och agenda gjorde det) och jag är glad att jag tog mig råd till det där fina Marmot regnstället alldeles nyligen. Goretex höll vätan och dunjackan under från Peak höll värmen. Tack lager på lager!

IMG_4622.JPG

Imorse vaknade vi däremot till strålande sol och ställets potential blev aningen tydligare. Oj vad vackert! Jag tog en promenad redan före frukosten som serverades klockan 8 och följde upp med en till innan båtens avfärd. Den skulle bli liten den med men när vi efter en halvtimmes snabb promenad, klättrande över klippor och omkullblåsta träd insåg att vi var på totalt motsatt sida av ön och inte alls hamnat på den runda vi tänkt fick vi snabbt vända tillbaka samma väg. Det var tur att jag inte var själv då, jag hade blivit aningen stressad av att inte ha en aning om var jag var mer än att jag var helt fel och ha en väntande båt. Well, slutet gott allting gott och en timmes härlig skärgårdspromenad hade alla rätt ändå.

IMG_4630.JPG

IMG_4641.JPG

IMG_4628.JPG

IMG_4642.JPG

Förutom en liten ”petitess”. Att jag halkade och drog till knät vid ett tillfälle. Sådär så det nu gör lite ont på framsidan när jag går, och inte minst nerför trappor. Totalt obra inför helgens utmaning. Någon som minns? På lördag väntar det här. H-e-r-r-e-g-u-d.

 

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s