Träningsmotivationen, vardagen och blivande gymmet

Förra veckan inledde jag med enormt träningssug. Ett som någonstans inte räckte riktigt ända fram… Jag hade visserligen tre cykeldagar och så körde jag två pass själv – ett helkroppspass och en benpyramid, men ändå. Jag behöver mer nu! Göra återkomst på SATS och då helst med sällskap så att intensiteten blir snäppet högre. Träna med coach Milla. Få vardag.

För i riktig vardag tränar jag och älskar det. Har sällan problem med motivationen. Får ihop det. Får ihop allt. Men riktigt än har vi inte riktigt vardag och kanske är det där skon klämmer. Det tar nog några veckor till innan vi har rutin på saker och ting. Lämningar, hämtningar, handlingar, färdvägar och livet.

Jag tror att jag kommer att träna mer hemma framöver än vad jag gjort tidigare, just för att det är smidigare. Inte bara smidigt förresten, utan lite mysigt också att kunna gå ner i källaren när barnen landat framför en film eller lagt sig för kvällen. Det är ytan på bilden nedan, den mellan soffkant och vägg, som ska förvandlas snart. Snart alltså!

IMG_4480.JPG

Den andra delen av rummet är ett ytterligare gästrum så där finns bäddsoffa och lite så. Bör mysas till lite ytterligare där med. Jag hoppas också att jag kommer kunna få igång TV-n, det vore lite härligt. Någon form av minihögtalare jag kan koppla iPhonen till är också ett måste.

IMG_4473.JPG

 

Jag tror ytan kommer vara helt okej, däremot är det lite lågt i tak så höga svingar går bort och axelpress får köras sittandes eller försiktigt. Nåväl. Man kan inte få allt.

IMG_4474.JPG

Premiären förra veckan gick iallafall bra, trots att en ryamatta fick agera underlag och jag saknade allt det där peppande mumbo-jumbot. Före sommaren köpte jag ett skivstångsset i lokala köp-säljgruppen och det var ett välkommet tillslag i utrustningsväg. Det finns så många roliga kombinationsövningar med skivstång.

IMG_4469.JPG

Här är min inspirationsbild / mood board för gymmet. Nästa gång hoppas jag ni får se något som är närmare ett resultat! Golvplattor har jag spanat in från Energetics, en Mongstad-spegel ska inhandlas på Blocket så snart som bara möjligt och så undrar jag för mig själv om Rustas chins-stång (dörr-trapets som de kallar den) kan vara något att ha..?

Men först – inspirationen. Hoho?

Annonser

One thought on “Träningsmotivationen, vardagen och blivande gymmet

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s