Inflyttningsfesten

Det har varit lite tyst här i några dagar, jag har haft det lite intensivt kan man säga. Mycket på jobbet och så har vi fixat inför inflyttningsfest. Det var en ganska tidig sådan med tanke på att vi bott i vårt hus i drygt tre veckor, men det hela passade fint att kombinera med Henkes halvjämna födelsedag som inföll vid mitt under festen (vid midnatt) och en sen augustikväll kan ju betyda värme och ypperligt tillfälle för utomhusfest och poolparty.
Nu var dock inte vädret direkt inbjudande men vi inledde iallafall ute med lite bubbel och snittar på förkvällen.

IMG_4551.JPG

Runt 30 personer landade vi på. Ett glatt gäng fina vänner.

IMG_4549.JPG

Kavringsnittar med parmesancreme och kex med brie och vanilj & rabarbermamelad.

Sen flyttade vi in och många timmar av mingel följde.

IMG_4568.JPG Mat vad det ju förstås också, vi gjorde det hyfsat enkelt med spett med halloumi och stark korv och så salladen jag komponerade ihop i somras. Och så en grymt god seg chokladkaka med kokostoscatäcke till efterrätt. En höjdare visste jag sedan sist vi hade fest (på exakt samma tema som igår vad gäller flytt och födelsedag…) för 2,5 år sedan.

IMG_4556.JPG

IMG_4554.JPG

Ett annat inslag som är tradition på våra större fester är pingisbord. Alltså, det är så sjukt roligt med rundpingis, en rejäl partyhöjare. Perfekt att vi ännu inte har några möbler till allrummet uppe… Kanske blir det inget TV-rum utan ett pingisrum permanent. Eller inte.

IMG_4562.JPG

Ja och så blev det ju som det blev. TImmar som går, roliga samtal (våra vänner alltså, så grymt sköna de är! Folk som har fantastiskt intressanta samtal fast de knappt ens träffats förut osv) och ett dansgolv som stängdes av sällskapet nedan strax före 4. Och några spontana dopp på nattkröken också förresten – även om jag själv var aningen för feg för det. 27 grader i vattnet är kallt när det är runt 12 i luften…

IMG_4580.JPG

Nu känner vi oss inflyttade på riktigt, och Henke känner sig förmodligen äldre och får klicka i en helt ny box i undersökningar där åldersspannet ska specificeras. Förutom det har vi en vinkällare som är betydligt mer välfylld än tidigare och flera fina nya saker till hemmet. Otroligt fina. Herregud alltså vilka snälla vänner!
Vi tackar alla som kom och firade med oss! Och alla som tyvärr inte kunde vara med också förresten – ni har en stående inbjudan hit ni också!

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s