English breakfast och kvalitetsfotboll

Jag var inte den enda i familjen som fick en engelsk frukost i helgen, för medan jag drog iväg till just England och London och förlustade mig kom ett fotbollsinspirerat bud hem.

IMG_4452.JPG

Viasat ville uppmärksamma att Premier Leauge sätter igång igen så de kom med lite typiska tillbehör för att kunna titta på och leva sig in i kvalitativa engelska matcher. Och det vill man ju! Så himla härligt med de där sköna lördagseftermiddagsmatcherna (med flera)… som inte är taskig svensk superettan-fotboll (I say no more…. för husfridens skull)

IMG_4453.JPG

Frukosten då? Inte nyttigast men absolut hur gott som helst är det med nybakade scones, krämig philadelphiaost, god marmelad (rabarber & vanilj, nom!) och te. Tillbehören finns kvar så kanske någon fixar nybakat även denna helg? Man kan ju alltid hoppas. Det finns många gäster att hoppas på, för jag tror inte att någon av mig eller Henke kommer ge oss på det.

IMG_4454.JPG

Det där med Viasat förresten är extra välkommet på längre sikt än en härlig helgfrukost – för det här hemmet jobbar fortfarande utan TV (och internet) och det passar oss inte alls. Vi tittar inte på något men ändå blir rutinerna helt skeva av att vara utan. Nu kan vi iallafall titta på fotboll på iPaden. Och en hel del annat, förstås! Det tackar vi lite extra för!

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s