Tack SATS! Och älskade hemma-matvaror…

Förra året upptäckte jag irriterat att jobbets avtal med SATS ändrats och att jag inte var välkommen på centret i Halmstad när jag kom för ett pass. De förbarmade sig visserligen den gången, men det blev inga fler lyxiga gym-pass.
För lite så tycker jag att det är på sommaren. Det är årstiden då man har tid att träna ofta, det är då man kan köra härlig uteträning i naturen, upptäcka nya leder med härlig utsikt och göra solhälsningar mot horisonten i månljus. Kravlöst och lustfyllt med fokus på träningsglädjen.

Men.

När så chansen ges att komma in på ett riktig gym så känns det lyxigt det med. Att kunna springa de där tabataintervallerna på ett löpband med specificerat tempo, att kunna köra riktig chinsträning med en stång gjord för ändamålet och att lyfta de tunga vikterna. Som jag gjorde idag – för i år får man med SATS-kort som vanligtvis är låst till en stad träna i hela Sverige. Det tackar iallafall jag för, och jag uppskattade verkligen dagens pass i Halmstad som adderade en massa energi till en i övrigt ytterst sömnig dag.

20140713-220104-79264067.jpg

Sen är jag på ett sätt lite tacksam för dagens handling. Matmässigt njöt jag av nästan varje måltid i kolhydraternas förlovade land, men eftersom jag vanligtvis inte riktigt går igång på den kosthållningen kändes det så skönt att återgå till vanliga vanor idag och handla upp min bas-kost inför veckan här i Halmstad. Kvarg och bär för smoothies, fräsch müsli, slät fil (och inte otäck tjock/sötad yoghurt som jag har väldigt svårt för), finncrisp, eko-mjölk, nötter, keso, massa ägg (efter en vecka utan pga äggallergi i sällskapet i storhushållet) och lite så. Sen toppar vi med vatten och möjligen Cola light den här veckan…

20140713-220825-79705010.jpg

Imorgon blir det tvätta och flytta in ordentligt med uppackande osv – skönt att landa ett gäng dagar och njuta sommarstaden Halmstad med omgivningar!

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s