Packa mot solen!

Sverigevädret verkar inte direkt övertyga framöver heller, så jag är så lycklig att vi snart ska få känna riktig värme mot huden och se solen stråla. Ah!
Imorgon jobbar vi sista timmarna (om jag är klar? Eh, nej – det där med några dagars sjukdom var inte riktigt enligt plan…) och så hämtar vi barnen (längtan nu alltså! Massiv!) och på lördag lyfter vi mot Italien och Toscana.

20140703-192049-69649548.jpg

Ikväll ska jag packa, och givet av bilden ovan känns det som att solprodukter blir en viktig del av packningen. Jag fick hem ett bud med produkter från Nivea så det passade ju precis hur bra som helst. Så om ett par dagar ska jag inta position som hon på bilden bakom – solbränd, lycklig och med en solskyddsfaktor i handen. (Men där slutar nog likheterna.)

20140703-192050-69650711.jpg

Till barnen är det en självklarhet med spf 50 rakt igenom. Själv brukar jag köra runt 25 i ansikte och dekolletage och 15-20 på övriga kroppen. Av produkterna nedan är jag annars väldigt nyfiken på after sun-krämen som man har på direkt i duschen. Smidigt!

20140703-192051-69651321.jpg

Nu innebär det väl inte att packningen blir helt komplett med grejerna ovan tyvärr, utan jag bör även packa alla andra saker jag ska ha både i Italien och resten av semestern. Ge mig styrka!
Nämnde jag att jag dessutom ska packa ihop hela vårt gästrum inklusive allt i förrådet där? Jo.  Och Henke är borta. Jobbade till 18.30 gjorde jag också. Så… om jag skulle ta och resa mig ur soffan där jag mellanlandat, kanske? KÄMPA Lisa!

 

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s