Risig sommarlovsstart

Barnens sommarlov startade i fredags och även om vi har en vecka kvar på jobbet så betyder det kick off för Den Riktiga Sommaren 2014. Den inleddes ju dock ytterst tveksamt då temperaturen visade på 10,5 (ja! 10,5!) grader när vi igår anlände Borlänge där de inleder sommarsemestern. Regnade gjorde det också, förstås, ett helt dygn utan uppehåll närmare bestämt. Håhåjaja. Vi hoppas på ljusning senare i veckan, för det är ju nu de ska vara barfota konstant, springa och leka på stora tomten vid sommarstället, hoppa studsmatta tills de behöver lägga sig (alldeles för sent) och äta jordgubbar i badkläder. Allt det där, ni vet. Bygga barndomsminnen och sommarlovskänsla.
Det är också veckan då vi som är barnfria ska träna varje lunch, äta ute varje kväll och cykla hem lite för sent genom ett ljummet Stockholm som aldrig verkar skymma.

Så att vi knaprar halstabletter ikapp och hoppas att ordentlig halsont och hängig känsla ska gå över är inte heller enligt plan, så att säga. Bot och bättring på det, bestämmer vi, visst?!

20140629-225624-82584301.jpg

Fast vi åt iallafall ute i form av en god sushi på Tezekuri och mellan kvällens båda matcher tog vi en lugn promenad runt Årstaviken. Det där med promenader ihop är något jag verkligen kan sakna numera – det går ju inte med kvällspromenader när barn har slutat åka vagn och behöver somna i sin vanliga tid för att orka med sig själva. En så liten sak som känns så himla lyxig!

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s