Förskoleslutet

Igår kom det. För Stella färdigt och klart för alltid och för Max klart på förskolan på kajen där vi trivts så bra. För Stella har det varit en rätt grym resa, hon har haft många kompisar varav ett helt gäng konstant sedan hon började 19 månader gammal och med flera nära och helt fantastiska pedagoger. Med undantag för en stökig termin har kvaliteten varit konstant hög, och det känns som en situation att vara tacksam för. Max har kanske inte riktigt hunnit bonda med något barn på riktigt samma sätt, men har haft flera fina pedagoger kring sig. Han har nog gett dem lite mer utmaning än sin storasyster…
Det var lite tur att de man känt allra mest för hunnit gå för dagen när vi igår checkade ut, annars hade jag blivit alldeles för blödig.
Så fint de tagit hand om våra barn.

20140628-111228-40348429.jpg

20140628-111227-40347757.jpg
Igår var sista lämningen, och den var som varje dag. Puss och kram och hejdå på gården och sedan vinka från ett bord tills jag försvunnit runt hörnet. Så gulliga.

Så ja. Det var det. Stella, som enligt sista utvecklingssamtalet är ytterst redo för skolan (och som sett till hennes nivå på läsande, ritande, pärlande efter mönster mm skulle fått okejstämpel om hon gått ut ettan) är redo för F-klass och Max för ny förskola.

Och båda är förstås mer än redo för sommarlov. Det firade vi med chokladglass på badbryggan.

20140628-111726-40646029.jpg

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s