Lite annat stort (och smått) för första gången…

En annan stor sak som hände igår, som var ännu större än de där chinsen förstås, var att jag igår spelade min första föräldramatch. Känslan!
Jag som är fotbollsspelare sedan barnsben har väntat på detta sedan jag fick barn ungefär. Irritationen över att det inte är jag som bananskalat mig in i tränarstaben utan Henke är stor… fast vi har ju två barn och jag kan ju bara hoppas på att fotbollen hänger kvar så att chansen kommer tids nog. Våra fina femåringar vann över föräldrarna med 2-1 minsann. 😉

20140619-210654-76014371.jpg

I klubben som gäller i vår del av nacka (Järla FF) leker de fotboll tills de fyller 8. Vi har gillat grejen med ett lag – så kanske får vi fortsätta köra till Årsta ett tag till? Vi får se, vad Nacka-kompisarna gör lär få styra. Eller så kommer hästintresset ta över när den chansen kommer (ja, vi siktar fortfarande på det till hösten).

Första gången för mig var det också att besöka Gården som är Stockholms största uteservering och som ligger på Norra Bantorget. Helt sjukt kan tyckas, det har ju varit ett koncept de kört på i några år och ett ställe med många platser och kvällssol är förstås välkommet. Jag och tre fina vänner hade en härlig kväll igår med många diskussioner som vanligt – bland annat en massa om det där med spegelbilden i förra inlägget. Bland annat alltså. Eftersom vi visst blev kvar så länge som till 12 hann vi förstås med att avhandla en väldig massa annat också.

20140619-210655-76015363.jpg

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s