Godmorgon måndag!

Vilken härlig dag det är idag – ljuvligt väder inleder veckan och ingen är gladare än jag som faktiskt råkar vara ledig idag. Förskolan är stängd och tajmingen en vecka som redan innehåller ledig dag kan diskuteras men när det är ett faktum är det bara att njuta av det. Vi ska snart bege oss iväg till Kaatach lekland som är hälften ute och hälften inne och som vann av utbudet i konkurrens av Skansen och Furuvik. Jag tror att det är två barn som åldersmässigt är i sweet spot för det stället just nu.

Veckan innehåller en massa roligheter – skolmöte med lunch, föreläsning med Elaine Eksvärd, höghöjdsbana i Småland – och toppas med Håkan Hellström på Ullevi på lördag. Vilken hit va?!

Täningsveckan inleds ikväll med kompisar på Söder. Apropå träning blev det 5 pass förra veckan när extra tid fanns pga ledighet – najs! Denna vecka blir det lite tajtare att få ihop men 3-4 stycken ska jag nog få in även om det lär innebära någon tidig morgon.

20140602-092839-34119880.jpg

Familjeträning på utegymmet i lördags var kanske inte veckans bästa men väldigt mysigt och roligt för allihop. Älsk på att sprida rörelseglädjen till dem och att träning är något naturligt!

 

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s