Inspiration; Sovrum

Sovrum är ett rum jag tycker är ganska svårt. Jag tycker att det är viktigt att rummet är lugnt och harmoniskt, och jag föredrar att det känns mysigt och varmt framför att det känns ljust och fräscht (för att använda den slitna gamla klyschan). Väggarna i det (vi tror) kommer bli vårt sovrum är i vit puts liksom i princip hela resten av huset och jag vill egentligen göra en fondvägg för att få en lite varmare känsla men samtidigt är det synd att sätta tapet på väggar som är fint målade. Well, det får bli en senare fråga.

Vi har pratat om att komplettera persiennerna med rejäla mörkläggningsgardiner för att få lite extra textil och mörker – jag är väldigt ljuskänslig på natten. En rejäl byrå för underkläder etc ska in då det är schysst att ha sånt nära och resten av kläderna kommer att bo i en walk in closet i en annan del av övervåningen. Och så en heltäckningsmatta förstås! Det är fiskbensparkett men vi lägger en lös uppepå, för den myskänslan vill jag inte vara utan.

20140526-225242-82362503.jpg

Om den där nya sänggaveln redan är på väg hem med DHL? Eh, ja.

Annonser

2 thoughts on “Inspiration; Sovrum

  1. Nu provar jag att lämna en kommentar igen! Spännande med nytt hus för övrigt! Håller med dig om att modernt är fint, men att det måste få vara lite personligt och mysigt också!

    Gilla

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s