Mot sommarkvällar och helgplaner

Vågar man tro att vi nu lämnat den vädersorgliga maj och närmar oss försommarversionen av samma månad? Vi kan väl hoppas det! Imorse lyste iallafall solen och graderna kändes som att de steg konstant hela dagen. Tjoho vad härligt!

20140515-200921.jpg

Och ännu bättre verkar det bli under helgen både på västkust och östkust. På båda ställena finns också mina hjärtan i helgen, vilket innebär att jag har haft en väldigt stor splittring inför hur min helg ska se ut. TIll Göteborg åker nämligen mitt härliga härliga tjejgäng för en efterlängtad tjejhelg. En sådan där vi hade senast i Sälen i januari och kommer ha nästa gång i Palma i september. Umgänge, göteborgsvarvet (för vissa), roséluncher, god mat, utgång och extremt många skratt vet jag att väntar där. Mina tågbiljetter för 1400 kr ToR är levererade med sms… Men det blir ändå hjärtana på östkusten som vinner. Våren har varit så mentalt påfrestande ändå, med husköp, en bygglovshistoria, lägenhetsförsäljning, massor av jobb, Max ögonoperation mm och dessutom ska vi nästa helg vara toastmastrar på ett bröllop och vill fixa med det sista inför det.
Så det är så det får bli. Jag kan inte klona mig och ibland får även jag tänka efter. En lördag med event på Grönan är helrätt för mig och familjen i helgen – ihop med en massa annat roligt såväl som nödvändigt på hemmaplan.

20140515-200843.jpg

Vingarna? Inte bara Årsta-fjärilar under fågelmatningen efter föris utan idag har det varit förskolans dag med maskerad för den som ville. Stella körde förstås älva och Max hade svårt att välja på älva eller fotbollsspelare men kunde inte bestämma sig så han körde kombinationen ”flygande fotbollsspelare”. Fint så!
Och visst får de härlig inramning ibland ändå, de små asfaltsbarnen? Jojo.

Apropå asfaltsbarn hade de här små dunbollarna virrat sig upp till en buske nära jobbet idag. Små stackare! Hoppas de hittade hem till vänliga vatten till slut!

20140515-201150.jpg

Annonser

2 thoughts on “Mot sommarkvällar och helgplaner

  1. Nej, klona sig verkar svårt och lite tufft. September är ju heller inte så långt bort som man skulle kunna tro och kanske behövde ni den här helgen? Event på Grönan låter nice med vädret som utlovas, här ligger den andra vuxna i 39 graders feber med halsfluss så mitt sikte är främst att hålla mig och ungarna hemifrån.

    Gilla

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s