De starka känslorna för kvarg

Häromdagen la jag ut en bild på några kvargburkar på min instagram, och konstaterade att jag lyckades äta halva burken innan kräkkänslorna kom ikapp mig. Jag fixar verkligen inte konsistensen av kvarg! Inte ens när som i dessa nyheter från Lindahls är smaksatta med hallon eller citron/lime (men obs! med sötningsmedel istället för socker – bra på vissa sätt, mindre bra på andra) och givetvis har en ovanligt god smak. Det som hände på Instagram var en lång harang med tips på hur man kan göra sin kvarg godare. Det händer varje gång någon yppar om att de inte gillar kvarg, om man hänger i träningsforum eller så. Helt otroligt hur starkt folk älskar sin kvarg och bara allra helst vill att alla andra ska förstå storheten med den. Funktionellt förstår jag förstås, men försök övertyga bakre delen av min svalg, säger jag!
(Men tack för tips och engagemang!)

20140515-200732.jpg

Jag fick hem Vitalinea (Danone) Pro som är en annan kvarg för att testa då de kommit med persika som ny smak – jag vill så gärna ändå och försöker även om kvarg inte är någon direkt hit hos mig. Denna har en mer yoghurtlik konsistens och rena bär i botten och det vinner nog hos mig faktiskt. Både för konsistens och smak. Fast nu har jag ju inte fått äta så mycket av dem, bara smaka lätt – Henke har glatt snott en per kväll sedan jag fick dem. Det får vi se som ett gott betyg, han är snabb att lägga beslag på kylskåpets godsaker (ibland till viss irritation hos mig ska erkännas)!

20140515-200742.jpg

Barnen har fått en ny smak på sin kvarg de också, då Danonino kommit med en vaniljvariant. Max slukade glatt och Stella som är lite mer som mig och inte är helt övertygad gällande varken kvarg eller yoghurt petade i sig en hon också.

20140515-200749.jpg

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s