All in!

Med det syftar jag inte till någon form av utekväll utan ungefär tvärtom. Idag har Max fått plats på förskola i lokalen vägg i vägg med den skola där Stella antogs redan för några veckor sedan. Tjoho på den!

Saker faller på plats inför flytten i augusti, och det här var förstås några av de viktigaste. Barnen är helt inställda på att vi ska flytta och längtar de också, och nu kan vi åka och titta på skolans och förskolans lokaler och få dem att börja visualisera det som snart blir deras vardag.

20140415-223411.jpg
De där två fina som också ska få en ny inramning av livet. Idag gick vi och köpte ris och fjädrar. Stella var ytterst entusiastisk. Max inte lika. Det fick sin förklaring när vi närmade oss hem igen – ”men mamma, nu glömde vi ju att köpa det där riset!” sa han med sitt påskris i handen. Haha! Tänk vad häftigt det är att deras språk och ord skapas om och om igen. Sen gjorde vi ris som nog är det mesta påskpyntet det blir i år. Alldeles för mycket saker trängs i förrådet utanför lådor med pynt, av kända anledningar.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s