Prisvärda chinsband från Rusta

Jag har nämnt mina billiga chinsband tidigare, men det är ett så himla bra tips så det är värt ett eget inlägg. Chinsband kan användas till att träna på de där &&¤%#/#&# chinsen men även till att köra vissa styrkeövningar. Ju bredare band desto mer motstånd – eller desto mer hjälp om det nu är chins man använder dem till. På normala ställen kostar ett brett band med motstånd runt 35 kg cirka 350:-. Det blå från Rusta är just med 30-35 kilos motstånd och kostar 149:-. Komplettera med ett tvåpack med 10 respektive 25 kilos motstånd för 99:- tillsammans och du är mer än redo att träna med variation. Många gym har chinsband man kan låna mot pant (t.ex SATS Marievik), vissa har inte alls (t.ex SATS Sickla) och vissa trevligare gym har chinsbanden framme (Rosa skrot förstås).

Igår hade jag med mina band till Marievik när jag gick dit för ett sent kvällspass (på dagen prioriterade jag ju pill-i-naveln och återhämtning med mig själv och på eftermiddag/kväll umgänge med mina barn). Schnajdigt!20140410-202808.jpg

Hur det går? Tackar som frågar – skitbra och skitdåligt. Det är svårt (min kropp känns inte alls medveten om vad den ska göra och hur) och tungt och jag behöver helt klart det blå bandet, men det är jätteroligt och jag är motiverad som tusan till att lägga in chinspass 1-2 gånger i veckan. Jag kanske inte kommer klara någon strikt efter 8 veckor men jag vet ju vilket band jag körde med idag så jag identifiera de framsteg jag kommer göra oavsett. Det är pepp!

Annonser

One thought on “Prisvärda chinsband från Rusta

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s