Lunch på Linje Tio, Hornstull

Jag har många gånger varit på väg till Linje Tio i Hornstull, men aldrig fått ett okej bord att sitta vid. Det är helt enkelt kört att ta en spontanmiddag på det stället pga högt tryck. Att det konstant är fullbokat är inget konstigt dock, stället är hur härligt som helst med grym atmosfär och inramning. Maten på kvällen kan jag således inte säga så mycket om, men idag blev det en lunch där iallafall.

20140410-202913.jpg

Jag var ansvarig för dagens lunch med ett av teamen jag jobbar i, ett ansvar vi snurrar runt mellan de cirka 10 vi är för de gånger vi går på gemensam lunch vilket är ungefär en gång i månaden. VI fick ett helt eget rum på en inbyggd balkong, se uppe i bild. Klockrent! Är man ett gäng på runt 10 ska man helt enkelt absolut ha Linje Tio i åtanke om man vill ha en utemiddag i schysst inramning men lite avskiljt.

20140410-202920.jpg

Lunchen var riktigt god, brässerad koljafilé med smörstekt blomkål och citronrisoni var vällagad och fräsch. 115:- får ses som ett värdigt pris för den lunchen, men en vanlig bryggkaffe skulle det kunna bjudas på kan jag tycka.

Linje 10 kommer det garanterat bli fler gånger – framför allt till middag då – men som sagt, se till att boka bord. Och ta på de där glasögonen med tunga, svarta bågar om du har ett par så du smälter in. Vi snackar ju ändå på Hornstull och Stockholm mesta Hipsterområde av Hipsterområden och en restaurang i sweet spot i den kategorin. Och förresten, när du bokar bord se till så du trycker rätt i knappvalet så du inte råkar göra en bokning hos barberaren istället för restaurangen. Gotta love it. 🙂

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s