Pressdag med skor och trevligheter

Idag har varit stora pressdagen på PR-byråer runt om Stockholm. Jag besökte Prat PR direkt på morgonen – det är alltid så trevligt där och jag gillar märkena de arbetar med.

20140409-143942.jpg

En kock fixade en frukostkomposition med sting från ramslök och lågtempererat ägg.

Hos mig pirrade det till mest i rummet som Jysk inrett. Varför kanske går att ana..? Jag tänker mycket uteplatser, altaner och trädgård dessa dagar. Det fanns supermycket fint och de hade verkligen stylat läckert.

20140409-144010.jpg

Merrells barfotaskor fick en grundlig presentation av en representant från företaget. Jag är ju redan övertygad om dessa skors förträfflighet och gymmar i Merrell Pace Glove, men blev sugen på flera av de nya färgerna och utförandena.

20140409-144027.jpg

Fokus var förstås på höst- och vinternyheterna och två andra märken jag gillar är Sorel och Crocs. Sorel har hottat upp flera av sina modeller och barnkängorna uppe till höger på bilden nedan var grymt läckra med intensivt guldglittrande tyg. Till och med jag som till barnen ogillar glitter och sånt satte dem högt på Stellas önskelista inför vintern 2014.
Nere till höger ser ni två fina nyheter från Crocs, som gör många grymma skor och vars gummistövlar vi älskar på barnens fötter – lätta och otroligt smidiga. Det ena paret är ett par Iridescent Gust Boot, en typ av allvädersstövel. Gust Boot landar i samma kategori och har väldigt smart utformning – lika smidiga att ta på för barnen själva som de lär vara på foten.

20140409-144033.jpg

Mysigast var det i annars rummet som Falkenbergs strandbad (spa) hade inrett till mini-spa. Jag hade kunnat stanan där hela dagen. Märket Kalahari är nytt för mig men märken med tydligt välgörenhetsfokus gillas!

20140409-144041.jpg

Reima visade upp höst- och vinternyheter, och deras tunna dunjacka för barn var en riktig hit. Nivea presenterade sina nyaste produktlinjer som t.ex en bodylotion att ha på direkt i duschen och Lush produkter var härliga och väldoftande som alltid.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s