Tjejkväll med kvalitet

Efter en hel familjedag igår pep jag iväg för en tjejkväll framåt kvällen. En helt i min smak – att inleda med ett träningspass är verkligen så himla bäst både på vardagar och på helgen! Vår lilla skara på 8 tjejer eller nåt (?) intog Rosa Skrot och vi enades om att det alltid passar fint att suga ur benen. Jag var ytterst tacksam, med träningsvärken i överkroppen efter passet med Milla (som hon skrivit om här) hade något annat varit praktiskt taget omöjligt.
Lovisa dammade således lite spontant av Walking Bad från Blogger Boot camp (med lite modifikation i form av ett par extra balansövningar). Jag älskar att göra ett pass för andra gången, tekniken sitter bättre och man kan maxa på rätt sätt.

20140330-124947.jpg

I duschen bestämde vi sedan menyn för kvällen och delade upp oss så vi ansvarade för olika rätter, och så gick vi och handlade och sedan hem till Lovisa. Maten var grymt bra, förrätt med halloumi och valnötter på salladsbädd med hyvlad morot och päron och efterrätt smarrig gino med chilichoklad på istället för vit. Varmrätten stod jag och Sara för, mina (och Saras?) favoritsmaker med asiatiskt touch – glasnudelsallad med koriander, chilli mm och så en hel lax i ugn till det. Dressingen vi hade var denna (med ett alternativ här), och gillar ni den här typen av mat ska ni läsa om när vi gjorde en top noch asiatisk meny hemma. Nomnom!20140330-124953.jpg

Vi hade så ruggigt trevligt hela kvällen med samtalsämnen som aldrig sinade. Så jäkla sköna, raka och smarta tjejer – älsk på nya bekantskaper av den typen som man kan inspireras av och lära sig en massa nytt. Eller som bara får en att tänka efter och forma sina egna tankar och åsikter.
Klockan sprang snabbt på till närmare midnatt och med en timmes tidsomställning av typen ”tappa sovminuter” var det läge att packa ihop även om vi nog gärna hängt ett tag till. Lovisa skulle dessutom upp i ottan för att åka till TV4 och prata om löpning.

En kväll helt i min smak som sagt – men idag är jag lite låg med känningar i halsen så det blir träningsvila. Men lite (eller mycket) aktivitet blir det ändå. Det där hemmet som ska fotas imorgon ni vet… och trots många timmars fönstertvättande bakom mig är jag ännu inte klar så nu är det på’tigen. Igenochigen.

Ha en härlig söndag och TACK för igår härliga tjejer och bästa Lovisa!

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s