En balkong i vårsol och dagen efter morgonen före

Idag alltså – så galet skön dag med ordentlig värme. Årstiden då vår österbalkong gör sig som bäst för 15 grader och sol ger en balkong som är 10 grader varmare. Mitt i sommaren kan man knappt vara där för hettan. Lyxproblem, förstås.

Med andra ord var det inte synd om mig som spenderade förmiddagen där med jobb. Som alltid på våren blev det skrubbning, moppning, fönstertvätt (så många glasväggar på balkongen!), möbeltorkande, blomfix och en hel massa bärande av möbler.
Att jag idag dras med galna träningsvärken i samband med det… Njae alltså. Men samtidigt blev ömma muskler lite uppmjukade och det kan vara bra inför kvällen då jag ska på’t igen såattsäga. Musklerna alltså.

20140329-164328.jpg
Lite mer blommor och den ska snart vara visningsmässig. Förresten nyttjade jag förstås lite barn-arbetskraft också. Win-win på den. Hur gammal är man när man förstår att det är sjukt tråkigt att städa?!

Vi följde upp med att hänga i hus i Nacka, vi trivs ju där 😉. Hos våra kompisar på andra sidan Skurusundet den här lördagen dock.
Och nu ska jag iväg på trevligheter som inkluderar det där med att utmana min redan möra kropp. Perfekt inför morgondagen då jag ger mig på den andra balkongen! Eller nåt.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s