Resfredag: Resfredag!

Jag har så mycket jag vill skriva om i kategorin Resfredag nu. Skriva en riktig resguide till Jordanien, berätta om hur det gick att resa med våra barn den här gången, betygsätta Qatar som flygbolag, berätta mina tankar kring att semestra i ett väldigt muslimskt land med en jämfört med Sverige otroligt annorlunda kvinnosyn, göra en tillbakablick på alla resor 2013 och tänka mer på de som väntar 2014, redogöra för en ljuvlig söndag i Nice, och filosofera lite kring de ställen vi är sugna på inför nästa långresa och när den kan tänkas ske. Bland annat.

Men jag hinner inte.

Så idag skriver jag inget sådant, utan det får bli nästa fredag – eller när andan faller på.
Idag skriver jag istället om Resfredag. Annika som är den som ligger bakom konceptet jag glatt hakade på har lyft sina reseinlägg till en egen blogg – Resfredag.se. Där ska ni titta in, och stanna, och följa. Ja, det är en direkt uppmaning!
Annika skriver snyggt, målande och inspirerande. Dessutom griper hennes foton tag i hjärtat som direkt klappar lite extra och småler.

Globetrotter Annika – varmaste lycka till med din nya blogg! Jag ser fram emot att inspireras ännu mer! Och ännu lite snyggare. 🙂

20140131-182325.jpg
Resfredag-Annikas bild!

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s