Fredag!

Det är fredag (lunch) och jag har just kommit in från en lunchpromenad med Sara. (Äter lunch nu om någon undrade, gick en halvtimme så nu slänga i mig mat och sedan till skrivbord igen)

Idag finns inte tiden till lunchträning och ikväll blir det några timmars bilresa följt av familjemiddag så det går också bort. Ytterst bra då att få in en uppfriskande promenad och att dessutom få trevligt sällskap med sig. Heja mitt fina initiativ!

För övrigt behövs inte träningen idag, jag har kört på bra med tre ordentliga pass under veckans inledande lika många dagar och känner mig nästan trött i kroppen fortfarande, och i helgen väntar skidor både utför och på längden enligt plan.
En riktigt fin vecka denna, som även inkluderat middag på Ljunggrens med kompisar, kallskuret och håll käften-buffelmozzarella-dejtmiddag med min man och en massa häng med gosiga barn inklusive fullt lek á la fullt ös med småkompisar.

Men oavsett – helg varde välkommen! Som alltid.

20140131-123413.jpg

Och så har jag gått loss med grönkålmat också  förresten- stuvning och chips. Helt i enlighet med senaste (?) snackisen i hälsobloggvärlden men själv är jag inte övertygad på samma sätt som många andras euforiska stönande.

Men vill ni testa grönkålschips så är det iallafall bara att ta bort stjälkar och riva bladen i större sjok, ha på ett par matskedar olja och lite flingsalt och kör i ugnen 10 minuter på 200 grader. Nyttigt snacks är det iallafall och chipsen har potential. Gällande stuvningen föredrar jag med vitkål även fortsättningsvis tror jag.

20140131-123815.jpg Pestolax, matvete och grönkålsstuvning. Grönkålschips.

Annonser

3 thoughts on “Fredag!

  1. Jag gjorde vanlig tomatsoppa med lite morötter, linser, vitlök, tomat (såklart) och så kokade jag med lite grönkål sista kanske 10 minutrarna. Det tyckte jag blev jättegott. Alltså kålen blev god, den ger ju inte så mycket smak till soppan förstås.

    Gilla

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s