Den festliga siffran 16

Så många är vi!
Och det är bara så himla kul. Vi är förstås inte ihop alla hela tiden för det skulle bli omöjligt, men ingen är någonsin själv. Om den inte vill iochförsig. Till exempel vill någon sova lite extra idag. Fast det kanske inte var helt frivilligt ändå om jag tänker efter.

Vi är ju starka på kvällarna, så är det. Partyt är helt enkelt sjukt kul, jag ska inte sticka under stolen med det. De där sista två timmarna på natten som går ut över lika många timmar dagen efter kan ibland beskrivas som onödiga men räknar man antalet gapskratt – ni vet sådana där så tårarna rinner – som kommer till följd av det så kan man inte vara annat än nöjd med prioriteringen ändå.
Sen var jag inte sist hem (igår heller) men ändå. Galet vad kul.

20140124-180643.jpg

Vi är visserligen inte lika starka på After skin. Man får väl välja vad man lägger fokus på lite ändå. Idag var vi kvar i Tandådalen och värdshuset istället för att åka till Högis. De flesta av oss åkte hemåt nästan innan coverbandet ens hunnit börja. Well. Vi var lite trötta efter en dag i backen i snöande med rätt uppkörda pister helt enkelt. Men ikväll är vi starka igen, det vet jag.

20140124-180914.jpg

Annonser

One thought on “Den festliga siffran 16

  1. Älskar de färgboosten på kläderna. (Och känner en skräckblandad förtjusning inför det här med temat utförsresor… När ska jag komma över tröskeln!?) Kram!

    Gilla

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s