Med träningen i högerkanten

Jag har ju sagt det många gånger att eftersom det här inte är någon renodlad träningsblogg så kommer ni sällan få läsa om min träning varje gång den inträffar. Herregud vad ointressant. Lite inspiration ibland, kanske snarare på instagram (livetfrandenljusasidanse) när andan faller på, något extra härligt pass kanske och ja – lite så. Det vet ni ju vid det här laget. Träning är en stor del av min livsstil, men just också ”bara” det – DEL av en livsstil. Stor och viktig men liten och naturlig, typ.

Fast det där med rss-flöden och sånt är ju kul och nu har jag lagt upp just ett sånt flöde i högerkanten här så ni kan se vad jag har för mig i träningsväg. Det är länkat från Funbeat som är den träningsdagbok jag är beroende av som ett knark, där jag registrerat mina pass sedan tio år (!)tillbaka.

20140119-232952.jpg

Så som ni kanske ser så har jag tagit ikapp den där sjukan som verkade poppa upp igen i mitten av veckan och avslutningen på veckan har varit extra rolig med en massa innebandy – både ”riktig” match med mina fina DIFvor och inhopp idag i två innebandymatcher i Korpen av typen helstor plan och mixade lag, hur kul som helst. Längtan efter styrka fanns dock kvar så kvällens inledning och veckans avslutning gjordes på SATS med Jesse och ett gammalt favoritpass (Lofsans 6 kombinationsövningar i ett pass med ”nöta i par”). Gött mos!

20140119-232226.jpg

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s