BF, läge att maxa!

Vi lämnade de där barnen i Dalarna när vi rullade hemåt igår eftermiddag. Farföräldrarna ville maxa barnbarn inför resan och när förskolan dessutom var stängd för planering idag vilket ju inte är någon höjdare precis innan semester var det ytterst lägligt för oss att lämna dem. Sen har vi ju minst sagt en del att fixa med också. Det ska packas, lägenheten ska städas (återställas till ursprungligt skick efter allt plock och fix som stökar till det), tvättar ska tvättas och ja – vi har mer än fullt upp.

Så vi gick och tränade ihop efter jobbet och sedan tog vi en utemiddag på det. Sen har vi sett både Morden i Sandhamn och Homeland. Barnfritt, oj så effektivt!

20131209-221400.jpg
Kalvschnitzel på Primo Ciao Ciao efter ett rejält intensivt överkropp/axel/core-pass. Henke ville ”mysträna” men jag intygade att mysträning är för mesar – och så körde vi på med Lofsanpass och det gick bra även om han var rätt sur stundtals. Undrar om riktiga PTs har så motstridiga kunder ibland? Stackarna i sånt fall.

Eller ja. Alla kvällens aktiviteter var kanske inte helt lämpliga utifrån vår digra Att Göra-lista men mysigt var det. Och faktiskt så ligger i princip alla kläder och annat som ska med på vardagsrumsbordet nu, väskorna är framtagna och vi kommer nog hinna bli klara innan avfärd på torsdag. Men vi kommer nog inte gå och lägga oss särskilt tidigt de kommande nätterna, det har jag svårt att tro…

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s