Resorna, minnena och Anneli i Nya Zeeland

De som inte är så mycket för att prioritera kostnaden för resor men lätt lägger pengarna på hemmet istället – prylar, renoveringar, kvadratmeter … – kan säga saker som att resepengar liksom flyger bort. Det är ingenting man har kvar.

Jag tänker att inget kan vara mer fel, det är ju precis tvärtom.

Minnena och känslorna från resor är det mest påtagliga som finns. När jag nu läser hos Anneli som är på resa i Nya Zeeland med sin familj får jag fysiskt ont i magen av längtan (eller avundsjuka) efter att själv vara den som upplever. Men framför allt hoppar en massa minnen runt i hela mitt medvetande, och jag tänker i detalj på varje sak vi såg och upplevde. Att läsa om deras härliga resa är som att på nytt återuppleva hela våran månad i Nya Zeeland för precis två år sedan. Det är helt underbart! Jag vill krypa ner uppe i det där husbilsloftet med Stella och mysa, med en upplevelserik och fysiskt ansträngande dag bakom mig. Med nya minnen i bagaget. Minnen som, till skillnad från prylar, lever för alltid.

IMG_1690

En 11 månader gammal Max framför rykande källor i Rotorua, där Anneli med familj var när detta inlägg skrevs (se länk ovan).

Annonser

4 thoughts on “Resorna, minnena och Anneli i Nya Zeeland

    • Jag har sån resfeber så jag har resfredag mest varje dag. Har fler skrivna inlägg som bara ligger och väntar. Vissa har blivit så sjukt långa så de måste avvakta lite på några kortare inlägg för att öht kunna publiceras haha 🙂

      Gilla

  1. Ping: Om att finansiera resor – en en hel massa annat | Lisa & livet från den ljusa sidan

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s