Utmaningar – när motivationen inte räcker till

Jag gav mig själv en liten utmaning för tre veckor sedan – att göra HappyHips-passet minst en gång i veckan året ut. Av någon outgrundlig anledning har jag en tendens att göra det någon gång efter 21 på söndagskvällen… Med andra ord är det ytterst bra att jag gjort detta till en mini-utmaning för mig själv, annars hade det aldrig blivit av. Jeanna med de svettiga träningstajtsen går steget längre och börjar idag med en yogautmaning för varje dag i december. Det vore ju något! Så lite som 5 minuters solhälsningar eller andning räcker ju, egentligen.
Jag håller mig nog till min höft-uppmjukning, som idag förresten förlängdes med en tiominutare för ryggen. Jag skulle vilja hitta något lika magiskt för skuldror och nacke som Happy Hips är för höften men har inte hittat rätt ännu. ”Lilla ryggpasset 1) på Youtube här (<– länk) var lite för lugnt, men fyller vissesrligen ett syfte med andningen.

Idag blev det annars en snabb promenad runt Årstaviken istället för annan träning. Alldeles lagom, och så mysigt att gå med Henke och kunna prata massor medan Max sov i vagnen och Stella var på kalas.

20131201-225113.jpg
Årstaviken, alltid vackrast i stan.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s