Att ta fram sitt bästa…

…är vad heldagen ”Be Yor Best convention” designats för att locka fram. Träning från morgon till kväll och fokus på inifrån och ut, i en härlig miljö med 300 träningsglada – det kan ju inte gå fel?

Huvudpoängen i ett träningsevent är ju förstås träningspass. Det bjöds på 8 träningspass á en timme, och jag var med på 6 av dem – lunchpaus och besök på Allt för Hälsan-mässan behövde ju också klämmas in. En väldigt peppig och energisk Robert Kronberg bjöd på friidrottsinspirerad cirkelträning med hög puls, riktigt roligt (om än lite mycket väntan). Oscar Jöback var helt fantastisk i sin framtoning och lockade fram ett träningspass fyllt av leenden från deltagarna och pepprat med mjölksyra. Energiska PT-Fia inledde med roliga övningar som byggde på samarbete, men passet fick en oturlig och olustig avslutning alldeles för tidigt pga en otäck olycka med benbrott. Usch. Det lade lite sorti på stämningen ett tag, vi led alla med både tjejen som skadade sig såväl som en skakad Fia och arrangörer.
När senare Vasa Crossfit drog igång ett crossfit-pass ökade pulsen och energin igen – välbehövligt. Rejält jobbigt och att jag idag sitter med stora brännsår på insidan av rumpan (!) är deras fel – omvända burpees på hårt golv slet på svanskotan. Aj. Eventuellt är de skyldiga till viss träningsvärk också.

Cirkusakrobatik är kanske inte riktigt min grej och dessutom höll jag mig bara i botten på övningarna, lika så bäst så, men det var kul när vi klarade riktigt häftiga grejer – såväl som när vi misslyckades. Träningsglädje och härligt samarbete – energi! Avslutade dagen gjorde välbehövlig och underbar rörelseträning genom Yoga – MoJo Flex – med en stor inspiratör, Monica Björn.

20131110-093615.jpg

Det där med inspiratörer. Monica Björn är verkligen fantastisk, ni måste följa henne på Instagram – momojolifestyle. Hon fotar de coolaste yogapositionerna i vackra omgivningar (men blandar med styrkelyft och livsnjutande). Hon är en av mina absolut bästa följningar – vilket jag sa till henne och då fick en stor kram. Tack för visad tacksamhet – läs ödmjukhet – Monica, och tack för att du inspirerar mig varje dag!
Oscar nämnde jag ovan och visst var det kul att träna för en gammal VM/EM/OS-finaldeltagare som Robert Kronberg. Hjärtana nedan? Vår hälsning till PT-Fia. Nya tag!

20131110-093630.jpg

Fast det vette sjutton, all träning till trots så är det nog nästan alla möten och härligt umgänge som är bäst. Fantastiskt att få hänga med en av mina finaste vänner, Carro a.k.a cirkusapan, en hel dag och att umgås med härliga bloggisar som Linda och Sara. Såväl som att prata och kramas med Anneli, Petra, Elmina och många andra.

20131110-093645.jpg
Sofia och Mela på bilden nere till höger ligger bakom Träningsevent .se och gårdagens convention- härliga tjejer som är organisatoriska proffs. Klockrena event.

Tack för idag arrangörer och deltagare på Be Yor Best! Visst var vi bestämt vårt bästa idag. Och tack Carro. Svanen.

20131110-093656.jpg

Nu har jag träningsenergi för några månader till, minst. Bara träningsvärken och den där skinnflådda svanskotan återhämtar sig.

5 thoughts on “Att ta fram sitt bästa…

  1. Åh så härligt att ni hade en fin dag! Ert gäng strålade, det var så roligt att ha er värme och energi i salen! Olyckan var naturligtvis väldigt tråkig för alla inblandade. Glad att rutinerna fungerade och att C som skadade sig mår efter omständigheterna ok. KRAM från Sofia och Mela

    Gilla

  2. I think that what you posted made a ton of sense. However, think on this, suppose you added a little content? I ain’t suggesting your information isn’t good., however suppose you added a post title that grabbed a pe8s&no#r217;s attention? I mean Almighty Beowulf | is kinda vanilla. You could peek at Yahoo’s home page and see how they write post headlines to get people to open the links. You might add a related video or a related picture or two to grab people excited about what you’ve written. In my opinion, it would make your posts a little livelier.

    Gilla

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s